IniciAppEl CFTordera demanarà a la FCF que s’apliquin els ascensos corresponents sense...

El CFTordera demanarà a la FCF que s’apliquin els ascensos corresponents sense descensos a les lligues futbolístiques

Davant la decisió de la Federació Catalana de Futbol de deixar als clubs esportius que siguin ells els que decideixen el futur de les respectives competicions, ja coneixem la postura del Club Futbol Tordera. Tenint en compte que el primer equip de la tercera catalana grup ha liderat la lliga durant més de la meitat del curs i el Cadet “A” també es trobaria en posicions d’ascens, defensaran la postura d’aplicar els ascensos que correspondrien al final de la fase regular però són contraris que els conjunts perdin categoria. Ho explicava l’Oriol Vila coordinador esportiu del CFTordera.

Vila decisio 1

Vila creu que la federació hauria d’haver decidit ella mateixa i mostrar una postura clara i no passar aquest procés cap als clubs. Malgrat això, valora positivament que s’hagi donat veu a les entitats tot i que el moment complicat que es viu.

Vila decisio 2

Des del CFTordera ja treballen pel proper curs on han anunciat que presentaran diverses novetats al respecte. Tots els equips continuaran com fins ara amb els entrenaments on-line des de casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES