IniciAppS'aixeca parcialment la suspensió d'obres privades a Tordera, en vigència de l'Estat...

S’aixeca parcialment la suspensió d’obres privades a Tordera, en vigència de l’Estat d’Alarma decretat per la COVID19

Derivada de la vigència de l’Estat d’Alarma decretat per la COVID19, l’Ajuntament de Tordera informar que s’entén aixecada la suspensió de l’execució d’obres privades, amb l’excepció d’aquelles que comportin una intervenció en edificis existents, en els supòsits en que en l’immoble on s’hagin d’executar s’hi trobin persones no relacionades amb l’activitat d’execució de l’obra, puguin tenir interferència amb l’activitat de l’execució de l’obra, o amb el moviment de treballadors o trasllat de materials. No obstant l’anterior, podran executar-se les obres privades en les que, per circumstàncies de sectorització de l’immoble, no es produeixi cap interferència amb les persones no relacionades amb l’activitat de l’obra. Al seu torn, també podran executar-se, en tot cas, els treballs i les obres puntuals que es portin a terme en els immobles amb la finalitat de portar a terme reparacions urgents d’instal·lacions i averies, així com tasques de vigilància.

  • Qualsevol obra que es porti a terme en vigència de l’estat d’alarma) només es podrà executar de dilluns a divendres laborables, en horari de 9:00h. a 18:00h.  En tot cas, segueixen suspesos els terminis d’inici i de finalització de les obres de promoció privada establerts en les habilitacions administratives municipals de qualsevol tipus durant la vigència de l’estat d’alarma, incloses les seves pròrrogues.
  • A banda, segueixen suspeses les obres públiques al municipi de Tordera, excepció feta d’aquelles que s’entenguin absolutament indispensables per a la protecció de l’interès general o pel funcionament bàsic dels serveis essencials, i que no admetin demora.
  • Es recomana al conjunt de la ciutadania que, en la mesura del possible, romanguin suspeses totes les obres mentre no s’aixequi l’estat d’alarma i es pugui garantir adequadament la seguretat de les persones. 

Escoltem el regidor d’urbanisme, Josep Llorens.

Llorens aixecament obres

Per qualsevol dubte sobre la realització d’obres en aquest període excepcional, es pot trucar a l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament (93.764.37.17) on es resoldran tots els dubtes.

ÚLTIMES NOTÍCIES