IniciAppProfessionals del CAP Tordera controlen diàriament els residents de Vitàlia Albert, on...

Professionals del CAP Tordera controlen diàriament els residents de Vitàlia Albert, on la resta de treballadors han donat negatiu als tests PCR.

L’Ajuntament de Tordera informa que mantenen contacte directe amb la Residència Vitàlia l’Albert i amb el CAP Tordera en referència a l’anunci de contagi per Covid-19 de 12 treballadors del centre, i avui s’ha pogut saber que els resultats dels tests PCR a la resta de treballadors de la llar d’avis són negatius.

La residència, de titularitat privada, informa que està seguint les instruccions del Departament de Salut i la direcció de l’ambulatori per complir amb el protocol sanitari als residents i al personal. Aquest cap de setmana s’ha realitzat la desinfecció de les instal·lacions i els professionals del CAP Tordera controlen diàriament tots els residents.

L’Ajuntament, per la seva banda, continua abastant de material de protecció al CAP perquè en coordini la distribució a les residències i al personal sanitari, i segueix a la disposició de la residència per tot allò que sigui necessari. Així ho apuntava l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde albert 2

Els treballadors que van resultar positius van ser aïllats als seus domicilis. La residència l’Albert està ubicat al Camí Ral de Tordera, compta amb 121 residents, i aquest dies manté el contacte amb els familiars dels residents per informar-los del seguiment dels avis i avies.

ÚLTIMES NOTÍCIES