IniciAppLa meitat de les gasolineres tanquen. A Tordera seguiran obertes la Cepsa...

La meitat de les gasolineres tanquen. A Tordera seguiran obertes la Cepsa de l’entrada del poble i la farinera

Les conseqüències del coronavirus són profundes en molts sectors, fins i tot en alguns dels que tenen permès operar. És el cas de les benzineres. El decret de l’estat d’alarma les obligava a obrir per garantir els serveis essencials. Però la reducció dràstica de la mobilitat ha provocat que el sector demani poder reduir els horaris i fins i tot tancar els establiments que tenen més pèrdues.

El govern espanyol, doncs, ha rectificat i ha fixat uns serveis mínims del 38% , garantint que hi haurà almenys una benzinera oberta a cada municipi.

Es divideixen les estacions de servei en tres grups, segons si han de seguir obrint com fins ara (sobretot les que estan a autopistes i autovies), les que han d’obrir un mínim d’hores i les que poden tancar, que són la meitat de totes les que hi ha a l’estat. A Tordera, seguiran obertes amb el seu horari habitual la CEPSA ubicada a l’entrada del poble per la N-II i la benzinera de la Farinera entre ubicada a la carretera entre Tordera i Sant Pere.

El consum de carburants ha caigut un 90% des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, ara fa un mes. L’agrupació de benzineres espanyoles ha agraït la mesura del govern espanyol i s’ofereix a mantenir la col·laboració.

ÚLTIMES NOTÍCIES