IniciAppLa Policia Local de Tordera intensificarà els controls per Setmana Santa

La Policia Local de Tordera intensificarà els controls per Setmana Santa

La Policia Local de Tordera i Protecció Civil reforçaran a partir d’avui i durant tot el pont de Setmana Santa els controls als accessos a les urbanitzacions per evitar que es faci ús de les segones residències i donar compliment al confinament total. Es faran controls presencials i identificacions i també s’ajudarà a distància a través de les càmeres de seguretat, que indiquen el nombre d’entrades i sortides de vehicles. Ho explica el sergent de la Policia Local, Carlos Aleman.

Aleman setmana santa

Fins ara, comparant dades amb la primera setmana de març, les càmeres han registrat un descens d’entre el 58% i el 70% de la circulació a les urbanitzacions.

Com ja han fet aquests darrers caps de setmana, Mossos d’Esquadra també intensificaran els controls de trànsit per garantir que la gent compleixi el confinament. Aquest cap de setmana, especialment llarg, es faran igualment, fins dilluns.

Els punts on es faran seran: AP-7 al Peatge de la Roca, C-35 a Santa Maria de Palautordera i a la Roca, C-58 a Vacarisses, C-243 a Castellbisbal, C-1413c a Rubí, la C-32 al Peatge de Vilassar de Mar i a Arenys de Mar i per últim la N-II a Montgat, Mataró i Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES