IniciAppNova actualització de comerços que venen productes de primera necessitat per oferir-los...

Nova actualització de comerços que venen productes de primera necessitat per oferir-los a domicili

Amb la voluntat de minimitzar les sortides al carrer, especialment per fer compres de primera necessitat,  des de l’Ajuntament de Tordera s’ha editat un llistat de comerços i establiments que ofereixen repartiment a domicili.

L’objectiu es publicar un cens de comerços per que les persones en situació d’aïllament que en vulguin fer ús puguin trucar i fer les seves comandes (fruiteries, carnisseries, peixateries, menjar preparat, higiene personal, restaurants).

Cada establiment haurà de decidir el sistema de pagament que més li convingui  i si disposa o no de mitjans per fer l’enviament al domicili. El president de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell qualifica la iniciativa com a molt positiva.

josep borrell venda a domicili 1

Si esteu interessats en formar part d’aquest llistat de serveis a domicili apunteu-vos a través d’aquest formulari que trobareu a www.tordera.cat

Les farmàcies estan exemptes d’aquesta crida atès que no poden servir a domicili medicaments (només es fa en casos prescrits per serveis socials d’acord amb el CAP  i a través del servei de Protecció Civil)

ÚLTIMES NOTÍCIES