IniciAppPromoció Econòmica treballa en l'estudi de l'afectació de la crisi del COVID19...

Promoció Econòmica treballa en l’estudi de l’afectació de la crisi del COVID19 al teixit empresarial i comercial de Tordera

Amb la finalitat de reduir la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19, el passat diumenge 29 de de març es va publicar al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el Reial Decret Llei 10/2020 pel qual es regula un permís recuperable per a les persones treballadores per compte aliè que no presten serveis essencials.

En aquest context des de l’Ajuntament de Tordera es vol fer un recull de les afectacions al teixit empresarial del municipi tant d’aquest Reial  Decret LLei com del RD del 14 de març de 2020, en el qual es decretava l’Estat d’alarma.

L’objectiu és disposar d’una radiografia del teixit empresarial per , un cop acabat l’Estat d’alarma, veure quines accions de dinamització i promoció del teixit empresarial del municipi es poden dur a terme i col·laborar en la seva recuperació. Nàdia Cantero és regidora de promoció econòmica.

Nàdia promocio economica

Per aquest motiu, demanem a les empreses,comerços i autònoms afectats per les restriccions de l’Estat d’Alarma, omplin el formulari que trobareu a www.tordera.cat per disposar d’informació real i contrastada.

ÚLTIMES NOTÍCIES