IniciAppEl grup ‘Tot Tordera amb mascares’ fa els primers donatius

El grup ‘Tot Tordera amb mascares’ fa els primers donatius

Un grup de voluntaris i voluntàries torderenques s’han organitzat de forma espontània per fabricar, cosir i distribuir entre la població mascaretes casolanes que serveixin com a protecció bàsica contra el coronavirus per a totes aquelles persones que ho requereixin; principalment, gent gran i persones de col·lectius vulnerables. A través de la pàgina de Facebook ‘Tot Tordera amb mascares’, ja són una vintena de persones les que es coordinen i treballen per confeccionar les mascares. Ho explica la Mireia una de les voluntàries.

Mireia costura 1

Agents de Protecció Civil són els encarregats del trasllat de material dels voluntaris i de fer l’entrega al seu destí. Tot això, sota la coordinació de serveis socials.

Aquesta setmana han fet un donatiu a la residència Vitàlia l’Albert i properament també faran donació a la residencia Can Comte i al RUSC.  El col·lectiu també té l’objectiu d’abastir a comerciants del poble i a les farmàcies, qui també puguin distribuir a les persones més vulnerables.

La Mireia ens comenta com són les mascares que confeccionen.

Mireia costura 2

Els voluntaris/es necessiten donacions de teixit 100% cotó i que es pugui rentar a 60° amb intenció que siguin reutilitzable, calen donacions de goma, vetes, etc i també fan falta voluntaris/és per confeccionar-les.

Mireia costura 3

Per més informació sobre aquest grup us podeu dirigir a la pàgina de Facebook “Tot Tordera amb mascares” o bé trucar a serveis socials  93 7643717 – 937642274.

ÚLTIMES NOTÍCIES