IniciAppLa Policia Local de Tordera ha denunciat 63 persones per incomplir el...

La Policia Local de Tordera ha denunciat 63 persones per incomplir el confinament durant l’última setmana

La Policia Local de Tordera augmenta les restriccions d’acord amb les mesures aplicades a tot el territori. Tot, doncs, en motiu del confinament per evitar el contagi del coronavirus, els cossos de seguretat han aplicat mesures restrictives i sancionadores per evitar que la gent surti de casa i ajudi en la propagació de la pandèmia, sempre amb la salut de tothom entre cella i cella.

La darrera setmana, la Policia Local de Tordera, ha identificat un total de 1075 persones des de la decretació de l’Estat d’alarma, a més d’haver controlat fins a 998 vehicles. El total de denuncies han estat 63. Explicava les dades el caporal de la Policia Local, Carlos Aleman.

poli 1

D’aquest total, però, la gran majoria s’ha fet aquest passat cap de setmana on, malauradament, hi ha hagut “molt de moviment”. Tot i la crida de les autoritats sanitàries per quedar-se a casa, concretament aquest cap de setmana a Tordera s’ha denunciat a 39 persones per incomplir la llei de confinament i sortir al carrer sense motiu de força major. Aleman diu que la ciutadania encara no és conscient de la situació.

poli 2

Així mateix, la Policia Local de Tordera demana la màxima col·laboració ciutadana per captar infraccions o incidències. Per això, es demana que la gent truqui davant de qualsevol fet que els sembli irregular, assegurant que les dades d’aquella persona són totalment anònimes.

ÚLTIMES NOTÍCIES