IniciAppLes Farmàcies de Tordera demanen calma i sentit comú

Les Farmàcies de Tordera demanen calma i sentit comú

Les farmàcies de Tordera llancen un missatge de tranquil·litat i sentit comú enmig de les afectacions pel coronavirus. “No ens falla l’abastiment de medicaments”: així ho asseguren diferents farmàcies de tordera que, durant els darrers dies, han rebut un augment de les vendes.

A la farmàcia cèntrica de la Plaça de l’Església fa més d’un mes que no hi ha existències de mascaretes i el desinfectant de mans també s’ha esgotat. L’alcohol, un substitutiu del líquid per eliminar bactèries, també li resten poques existències. Tot i aquesta situació, les farmacèutiques alerten que, ara per ara, no és estrictament necessari usar mascaretes i que, la millor prevenció que es pot prendre és “rentar-se sovint  les mans amb sabó i, si es visita llocs transcorreguts com el transport públic, desinfectar-se sovint amb alcohol.” Més enllà d’aquestes mesures bàsiques d’higiene, asseguren que és molt necessari el “sentit comú” i evitar sortir de casa innecessàriament. Així mateix, aquesta farmàcia va tancar durant el diumenge ja que, al no haver mercat setmanal, van  acordat només obrir la farmàcia de guàrdia.

Així mateix, el col·legi farmacèutic ha demanat que es prenguin mesures de prevenció importants que ja s’estan aplicant. Algunes de les imatges més destacades que es pot veure dins de les farmàcies és la separació entre clients i treballadors, a metre i mig de distància, per una ratlla al terra i cartells que prohibeixen una major aproximació. Així mateix, també es duu a terme una constant neteja desinfectant dels locals.

La situació a la farmàcia Vendrell de Tordera és d’una relativa normalitat. Ens ho explica el farmacèutic, Pere Vendrell.

farmacia vendrell

Al veïnat de Sant Pere, la farmàcia d’aquella zona ens ha informat que, durant el cap de setmana s’han trobat pràcticament desbordats, motiu pel qual no ens han pogut atendre als micròfons. Han rebut moltes visites de forma seguida durant les hores que han tingut obert. Seguin la línia de les farmàcies torderenques, han esgotat mascaretes, sabó desinfectant i, fins i tot, alcohol. La previsió és que arribi més productes a partir d’avui. Tot i així, han insistit en mantenir la calma i recordar que es tenen provisions de medicaments.

ÚLTIMES NOTÍCIES