IniciAppL'ACA farà 75 actuacions a la part baixa de la conca de...

L’ACA farà 75 actuacions a la part baixa de la conca de la Tordera pel temporal Gloria amb un cost d’entre 5 i 7 milions d’euros

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) farà 75 actuacions a la part baixa de la conca de la Tordera afectada pel temporal Gloria. Els treballs tenen un cost global d’entre 5 i 7 milions i inclouen els treballs per netejar les lleres i el restabliment del servei de la dessalinitzadora de la Tordera a Blanes. Així es va exposar ahir a la reunió que es va fer a Hostalric convocada pels delegats territorials de la Generalitat a Girona i Barcelona i amb la presència d’alcaldes per fer un seguiment de les incidències.  El director general de l’ACA, Lluís Ridao, destaca l’actuació de la dessalinitzadora a Blanes i les lleres d’Hostalric entre els danys a reparar del Gloria.

reunio alcaldes 1

En representació de Tordera, va assistir el coordinador del govern, Josep Llorens.  El delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, feia una valoració positiva de la trobada amb alcaldes a Hostalric.

reunio alcaldes 2

També es va explicar que la setmana vinent hi haurà una reunió entre Generalitat, Estat i Diputació que permetrà tenir una previsió de quan podrien començar a arribar els ajuts al territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES