IniciAppL’Associació de Dones Torderenques compleix cinc anys amb la reivindicació d’un espai...

L’Associació de Dones Torderenques compleix cinc anys amb la reivindicació d’un espai físic i més col·laboració

La Teranyina, l’espai d’entrevistes a les entitats torderenques, parla amb la Marian Linares, presidenta de l’Associació de Dones Torderenques, i amb la Noemí Romera, que n’és la tresorera per conèixer l’actualitat de l’entitat.

Enguany l’Associació de Dones Torderenques celebrarà el seu cinquè aniversari amb un sopar de sòcies que tindrà lloc al maig. Tot i que fan una valoració positiva de la seva trajectòria, reconeixen que troben a faltar un espai físic on poder atendre totes aquelles persones que es dirigeixen a elles. Fa temps que el van demanar, però, malgrat que els ho van prometre encara no l’han aconseguit. Romera admet que disposar d’un punt de trobada els permetria aportar molt més.

Tall lloc físic

Des de l’associació s’impulsen diverses activitats setmanals per a sòcies, com ara classes de zumba, pilates, ioga o tallers de costura, però també volen ser un espai on les persones comparteixin experiències i preocupacions quotidianes. Constantment estan pensant noves idees i intentant posar-les en marxa. Un dels projectes que els agradaria tirar endavant seria el de poder actuar i donar més suport als casos greus que els arriben. Tot i això, Romera explica que els falten recursos per poder tirar endavant la iniciativa.

Tall recursos

L’Associació de Dones Torderenques va sorgir, entre d’altres objectius, per omplir un buit que les seves fundadores percebien que hi havia al poble quan a entitats que fessin coses per les dones. Ambdues reconeixen que en moltes ocasions s’han sentit desbordades davant la quantitat de feina i que els hauria agradat fer més coses. Per aquest motiu, fan una crida a la col·laboració de tothom.  

Tall collaboracio

L’entrevista en l’espai La Terenyina la podreu escoltar a les 10:30h o 19:30h i a ràdio a la carta.

ÚLTIMES NOTÍCIES