IniciAppAquest proper cap de setmana el Camp Municipal d’Esports de Tordera acollirà...

Aquest proper cap de setmana el Camp Municipal d’Esports de Tordera acollirà el Torneig Internacional Aleví i Benjamí de “Fit Promises 20 Edition”

El Club Futbol Tordera col·labora, enguany, en l’organització d’aquest torneig de talents futbolístics en què participaran grans clubs del panorama futbolístic català i europeu. El FC Barcelona, el RCD Espanyol, Girona FC, el Wolverhampton, el Swansea City, l’Olímpic de Marsella o el MontPellier HSC són alguns dels conjunts que disputaran partits en el nostre municipi. Amb aquesta col·laboració, Tordera serà co-seu del torneig compartint terrenys de joc amb el Camp Municipal d’Arenys de Munt. Josep Alsina president del CFTordera ens comentava com s’iniciaven els contactes per acollir aquest esdeveniment.

Alsina promises 1

De cara a l’any vinent, des del club torderenc informen que els diferents equips del Tordera de les respectives categories participaran del Torneig Internacional, competint a alt nivell contra aquests equips. Alsina destacava la procedència i el renom dels clubs que participaran de l’activitat.

Alsina promises 2

Els duels ja començaran aquesta mateixa tarda a partir de les 18:30h de la tarda. De cara a dissabte, des de les 9:30h i fins les 18:00h, també tindrem la resta de la fase de grups.  

Aquest torneig compta amb l’organització i col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, Nou Events, Footvia International Tournament, Competize, CE Arenys de Munt i CF Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES