IniciAppEl primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc confia amb la segona...

El primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc confia amb la segona volta per remuntar la situació esportiva que viuen a la primera divisió catalana

Un dels altres primers equips torderencs que aquesta temporada està debutant en una nova categoria és el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc. Immersos en una ratxa negativa de resultats i del projecte esportiu, a partir de l’aturada de les festes nadalenques, volen revertir aquesta situació negativa amb diferents canvis a l’equip. Tal i com ja va passar el curs passat, els primers mesos de lliga han estat per veure realment quines són les cartes consolidades a l’equip i a la vegada han valorat si cal fer algun reforç nou per de cara aquesta segona volta. Ramon Montemar, entrenador del conjunt blanc i vermell citava els canvis que ja han començat a introduir al primer equip començant per l’estil de joc.

Montemar athletic 1

Debutant en una nova competició, Montemar confessava que s’esperava més nivell dels equips que militen en el seu grup i manifestava que estava decebut per la primera volta feta pel seu conjunt.

Montemar athletic 2

En aquesta jornada 12 l’equip li toca descansar pel calendari de la lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES