IniciAppEls Reis Mags arriben aquest diumenge a Tordera acompanyats de música i...

Els Reis Mags arriben aquest diumenge a Tordera acompanyats de música i espectacles de dansa

La Comissió de Festes de Tordera ja té a punt les carrosses per rebre els Reis Mags de l’Orient. Ses Majestats visitaran els nens i nenes de Tordera la nit de diumenge i arribaran carregats de regals i amb molts quilos de caramels, com en els darrers anys, aptes per a celíacs.

Enguany, la cavalcada vol ser tot un espectacle. Per aquesta raó, igual que l’any passat, les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar aniran acompanyades per les entitats de dansa de Tordera, 7dedansa (ACR Pere Cot), l’escola de dansa Cristina Llobet i el Club Twirling Vila de Tordera. Gràcies a aquesta col·laboració, la cavalcada estarà ben animada amb balls creats especialment per l’ocasió. A més, la Colla de Diables de Tordera encapçalaran la rua i escalfaran la freda nit.

Enguany, també es manté el sistema de tirada de caramels que es va posar en marxa fa tres anys. Els dolços només es llançaran des de l’última carrossa, que serà la dedicada exclusivament a endolcir la cavalcada. Aquest any, el nombre de caramels serà de gairebé 400kg  en tota la tarda. L’objectiu d’aquest sistema és minimitzar els riscos associats a la recollida de caramels.

L’Ajuntament ha informat que la cavalcada d’enguany sortirà a dos quarts de 18:30h de la tarda des de l’Avinguda dels Països Catalans. La rua passarà per tot el Camí Ral fins arribar a la Plaça de la Concòrdia. Des d’aquí, els Reis continuaran el recorregut a peu fins a la plaça de l’Ajuntament. En aquest punt, Ses Majestats faran la tradicional salutació des del balcó. Finalment, es desplaçaran a l’Església, on faran l’adoració i rebran els nens i nenes que ho desitgin. Aquest any, els Reis Mags d’Orient han comunicat a l’Ajuntament de Tordera que hi haurà moltes sorpreses i obsequis tan al balcó de l’Ajuntament amb els parlaments com dins l’Església de Tordera.

Per la seva banda, Ràdio Tordera prepara una retransmissió especial de la cavalcada.

ÚLTIMES NOTÍCIES