IniciAppHoraris primers equips torderencs 30 novembre - 1 desembre

Horaris primers equips torderencs 30 novembre – 1 desembre

Així com la setmana passada la majoria dels primers equips torderencs varen disputar els seus enfrontaments a casa, per aquesta jornada, els conjunts sèniors buscaran les victòries fora del municipi.

El dissabte a les 16:00h qui obrirà la tarda esportiva serà el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc dins de la primera divisió catalana de futbol sala. Visiten el camp del Fontcoberta amb el repte de tornar a recuperar sensacions després de la golejada encaixada la setmana passada. Aquest duel el podreu escoltar per la 107.1FM.

A les 20:30h del dissabte serà el torn pel Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata. Els grocs i vermelles intentaran aixecar-se del pou on es troben intentant capgirar la situació delicada que viuen a la pista del CP Vilafranca. Un partit que podreu seguir des de #somcpt Som Club Patí Tordera amb Xavi Serra.

De cara a diumenge tot es centrarà a la tarda. A les 16:00h el líder de la tercera catalana grup 16, el CFTordera, jugarà al camp de Lloret “B” amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres a domicili. Un enfrontament que serà retransmès per aquesta freqüència.

I a les 18:00h el sènior femení del CEEB Tordera afrontarà la jornada 10 de la primera catalana a la pista del Lluïsos de Gràcia de Barcelona. Un partit que també serà seguit en directe per aquesta emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES