IniciAppAquest dissabte es tanquen les inscripcions per apuntar-se prèviament a la II...

Aquest dissabte es tanquen les inscripcions per apuntar-se prèviament a la II Marxa Solidària per la Marató de TV3 que organitza AAVV Urbanització Sant Daniel

Amb l’objectiu principal de recaptar fons per a la Marató de TV3, l’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel organitzen pel proper diumenge 1 de desembre la segona Marxa Solidària. Comptarà amb un recorregut similar que l’any passat, 12 quilòmetres de circuit i és apte per a tothom. Jesús Salto president de l’associació comentava que l’any passat van fer una bona valoració final de l’organització de l’esdeveniment.

Salto marxa popular 1

Des de l’organització informen que és molt important inscriure’s amb antelació per que puguin comptar amb una previsió de participants de la marxa. En primer lloc s’ha d’enviar un correu electrònic a aavvresidencialsantdaniel@gmail.com amb els noms i cognoms dels participants i posteriorment s’ha de fer un ingrés al compte bancari de l’entitat. La participació té un preu de 5€ que es completa amb una samarreta de regal, amb un avituallament i al finalitzar hi haurà botifarrada popular. Saltó precisava el tipus de procés per apuntar-se a la marxa.

Salto marxa popular 2

Jesús Salto detallava el circuit que seguirà la marxa popular solidària.

Salto marxa popular 3

El dia 30 de novembre és la data límit per apuntar-se. La sortida serà popular conjunta a partir de les 9:00h del matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES