IniciAppTordera s'uneix a la reivindicació del Dia Internacional per l'eliminació de la...

Tordera s’uneix a la reivindicació del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

Des de l’Ajuntament de Tordera ens unim a les reivindicacions del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. 

És per aquest motiu, que aquest matí s’ha llegit davant de l’Ajuntament el manifest unitari centrat en la visibilització, sensibilització i lluita contra les violències sexuals. Aquest manifest també es llegirà durant el Ple Ordinari del proper 28 de novembre per reforçar el caràcter institucional i unitari de la reivindicació. Escoltem el manifest que ha llegit la regidora Toñi Garcia.

Manifest violencia contra dones

Des del Casal de Joves i altres entitats del municipi realitzaran diverses activitats programades durant la setmana. 

Del 25 al 30 de novembre, al Casal de joves tindrà lloc el taller interactiu de conscienciació sobre les violències sexuals. També, l’equip tècnic del Casal de Joves farà càpsules de sensibilització als alumnes d’ESO contra la violència de gènere. 

El 13 de desembre, de 17:00h a 20:00h, també al Casal de joves, es farà un taller de formació adreçat a entitats i joves sobre violències masclistes i estratègies per a la prevenció i abordatge. 

També, durant tota la setmana, amb la voluntat de visualitzar el compromís contra la violència de gènere, a la plaça de la Concòrdia onejarà la bandera contra la violència de gènere i l’enllumenat de la font lluirà el color de la causa. 

Aquestes accions organitzades a l’entorn del 25N es sumen als nombrosos recursos que s’ofereixen durant l’any des dels serveis municipals en l’àmbit de la lluita contra la violència de gènere. Aquests recursos passen per l’aplicació dels protocols contra la violència vers les dones en l’àmbit dels serveis social, l’ensenyament i la joventut, el pla d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones o la instal·lació de punts d’informació i prevenció a l’oci nocturn a les activitats festives que s’organitzen durant l’any. 

ÚLTIMES NOTÍCIES