IniciAppAquest diumenge la secció de patinatge artístic del C.P. Tordera organitza el...

Aquest diumenge la secció de patinatge artístic del C.P. Tordera organitza el IX Trofeu Vila de Tordera

El Trofeu Vila de Tordera, organitzat per la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera, arriba a la seva novena edició aquest proper diumenge 24 de novembre. Enguany, una quarantena de patinadores del club hi participaran i, en total, visitaran el Pavelló Parroquial 173 esportistes d’onze clubs de les províncies de Barcelona i Girona.

El delegat de la secció, Josep Romaguera, explicava al programa Ona Maresme el motiu pel qual van decidir organitzar el trofeu ara fa nou anys.

Tall Josep Romaguera- Motiu

En la competició, hi participaran patinadores de totes les categories d’iniciació (D, C, B, A i Certificat), i també de competició. A més, s’ha creat una categoria “pre” perquè totes aquelles patinadores que fa poc que van passar a una nova categoria i que, per tant, encara no han après tota la dificultat hi puguin participar. També, les categories promoció 1 i 2, pensades per esportistes pre-iniciació que fa poc que han començat a patinar.

La principal novetat d’aquesta edició és la creació de la categoria mini, per a esportistes que fa poques setmanes o mesos que es van iniciar en aquest esport. Escoltem Romaguera.

Tall Romaguera- Categoria mini

Diumenge a les 9 del matí s’iniciarà la primera part del trofeu que s’allargarà, aproximadament, fins a les 13:45, moment en el qual es farà l’entrega de trofeus de les categories del matí.

A les tres de la tarda la jornada es reprendrà amb els primers contactes de pista i el Trofeu Vila de Tordera es donarà per tancat amb l’entrega de premis de les categories de la tarda a les 19:30 hores aproximadament.  

Aquesta edició comptarà amb la participació dels clubs: Patinatge Artístic Sant Cebrià de Vallalta, Patinatge Artístic Farners, Club Patí Sant Iscle, Club Esportiu Patinatge Artístic Malgrat, Associació de Patinatge Artisic Malgrat de Mar Associació de Patinatge Artístic Alt Maresme, Club Patí Palafolls, Club Patí Hostalric, Club Esportiu Valldemia-Maristes de Mataró, Club Patinatge Artístic Quart, i Club Patí La Garriga.

ÚLTIMES NOTÍCIES