IniciAppEl TKD+Tordera Taekwondo participa a l’Open Internacional de Benicàssim amb bons resultats

El TKD+Tordera Taekwondo participa a l’Open Internacional de Benicàssim amb bons resultats

Aquest passat dissabte 2 de novembre cinc alumnes esportistes del TKD+Tordera Taekwondo es van desplaçar fins a Benicàssim per participar al 14è Open Internacional. Una prova d’àmbit general que dins del seu cartell compta amb diferents categories i edats d’arreu del país. Pel que fa als resultats torderencs la cosa va finalitzar així:

En Kyle Anguera va quedar campió en la modalitat de combat olímpic. Mentre que l’Iker Garcia, de només 8 anys, també va aconseguir la medalla d’or en la modalitat de poomsae (tècnica), competint amb un nivell molt bo per la seva jove edat. L’Oscar Pavón va aconseguir la tercera posició en la modalitat de poomsae dins del quadrant Màster 1 (+41 anys)

Dins de l’expedició torderenca l’Hèctor Pavón i la Candela Pavón no van tenir massa sort vegada i no van poder lluitar per medalles al caure eliminats en primera ronda. Oscar Pavón responsable i entrenador del club torderenc valorava l’experiència viscuda aquest dissabte.

Pavon open internacional 1

Pavón compartia l’ambient que es respirava a l’Open i posava en valor el fet que un club com el de Tordera hi pogués ser.

Pavon open internacional 2

Aquest desplaçament també hi havia un membre del Taekwondo Juls Palafolls, que va aconseguir la 2° posició en combat. Per de cara a les properes setmanes, el 17 de novembre l’Hèctor participarà al campionat de Catalunya absolut infantil i a principis de desembre també disputarà el campionat d’Espanya per clubs.

ÚLTIMES NOTÍCIES