IniciAppS’aprova la moció presentada per ERC+GdT sobre l’Educació 360

S’aprova la moció presentada per ERC+GdT sobre l’Educació 360

El grup municipal d’ERC + Gent de Tordera va presentar al passat ple del 25 de juliol una moció sobre l’Educació Municipal 360 a Tordera. Es tracta d’un projecte que neix de les darreres tendències pedagògiques amb l’objectiu de potenciar l’educació no formal. Un dels principals objectius és destacar l’educació fora l’escola, en la vida quotidiana dels nois i noies. Així ho explicava Cinta Alcàcer, regidora de ERC al consistori torderenc.

mocio educacio360 erc

La moció va tenir diverses crítiques de diversos grups perquè el Consell Escolar Municipal tingui en primer lloc la capacitat de proposar i aprovar la moció d’Educació 360. Per aquest motiu, es va proposar retirar la moció i tornar-la a posar a votació quan els òrgans educatius l’hagin tingut en consideració. Després d’un recés perquè el grup d’ERC valorés la proposta, la moció es va tirar endavant.

En el grup de JuntsxTordera, Pau Megías va puntualitzar que tot i que el contingut de la moció és bo, consideren que s’ha de tenir més en compte la comunitat educativa.

mocio educacio360 junts

Per part del PSC, el regidor Rafa Delgado comentava el mateix que JuntsxTordera i reiterava que la comunitat educativa havia de formar part de la moció.

mocio educacio360 psc

Per altra banda, Salvador Giralt de En Comú Podem va votar favorablement. El seu grup tenia aquest punt al seu programa electoral, i va titllar d’imprescindible l’educació 360.

mocio educacio360 ecp

La regidora de Ciutadans, Míriam Rocabruna també es va abstenir destacant que li mancava informació sobre el procediment i altres punts del text.

mocio educacio360 cs

Xavier Pla del grup de Més Tordera va comunicar l’abstenció del seu grup.

mocio educacio360 +tordera

La CUP també va votar favorablement, Oriol Serra ho va justificar d’aquesta manera.

mocio educacio360 cup

D’aquesta forma, la moció es va aprovar amb 7 vots a favor i 10 abstencions.

ÚLTIMES NOTÍCIES