IniciAppContinuen les negociacions a 5 dies de la constitució del nou Ajuntament

Continuen les negociacions a 5 dies de la constitució del nou Ajuntament

A només 5 dies per a la celebració del ple de constitució del nou ajuntament i l’elecció de l’alcalde o alcaldessa, a Tordera els partits polítics continuen negociant quin hauria de ser el nou govern del consistori.

Tordera és dels pocs municipis de la zona Selva i Alt Maresme que encara no ha decidit qui conduirà l’Ajuntament durant els propers 4 anys.

La consigna de tots els grups és clara negociar amb discreció i sense fer gaire soroll. Algunes reunions es fan al mateix Ajuntament, altres al local Emili Vendrell o altres espais que siguin oportuns. A dia d’avui, els polítics mesuren molt les paraules i ningú vol desvetllar cap moviment.

Al no tenir informació contrastada de cap partit, podem especular que les dues opcions que prenen més força és un govern d’esquerres entre ERC, PSC, En Comú i/o CUP o un Govern entre Junts, PSC i el regidor de Més Tordera.  Tampoc es podria descartar un govern entre Junts i ERC o un govern en minoria de Junts i PSC.

Fonts pròximes a les negociacions apunten que en un parell de dies, com a màxim, es decidirà tot plegat.

La data límit és el dissabte 15 amb el pla de constitució. Fa 4 anys el pacte entre CiU i Som Tordera es va consumar poques hores abans de la seva celebració.

ÚLTIMES NOTÍCIES