IniciAppJunts per Tordera guanya les eleccions a Tordera seguit de molt a...

Junts per Tordera guanya les eleccions a Tordera seguit de molt a prop per la coalició d’ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà, que tindran els mateix nombre regidors

Un cop efectuat el total de l’escrutini, Junts per Tordera amb el 27,44% dels vots i la coalició d’Esquerra Republicana+Gent de Tordera+Jovent Republicà amb els 23,67% dels vots tindran els mateix número de regidors a l’Ajuntament de Tordera, de manera que Junts perd 2 representants i ERC+GdT+JR en guanya un, quedant-se amb 5 regidors cadascun.

El PSC manté els tres representants que ja tenia, ocupant el tercer lloc amb el 16,33% dels vots, de manera que es preveu que seran decisius a l’hora de formar govern. 

Per la seva banda En Comú Podem amb el 7,68% dels vots es quedarà amb un regidor, seguit de molt a prop per Ciutadans que amb el 7,28% dels vots entraria al consistori també amb un regidor. Una mica més endarrere però també amb un regidor per a cadascun entrarien Més Tordera i CUP Tordera entrarien a l’Ajuntament amb el 6,58% i el 5,52% respectivament.

Amb el 3,17% dels vots el Partit Popular perdria el regidor que els ha representat a l’Ajuntament els darreres quatre anys, mentre que Moviment Veïnal x Tordera amb el 2,21% dels vots emesos tampoc no ha aconseguit obtenir representació municipal al consistori.

Aquest és l’arc polític municipal que es presenta a partir d’ara, després que hagin votat a Tordera un total de 7.158 persones, el que representa un percentatge de participació del 56,71%, 5 punts més que a les eleccions municipals de fa 4 anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES