IniciAppEl jugador torderenc de l’UE Horta Narcís Barrera jugarà el play-off d’ascens...

El jugador torderenc de l’UE Horta Narcís Barrera jugarà el play-off d’ascens a la segona divisió “B”

Segurament el jugador torderenc Narcís Barrera i la majoria de la plantilla de l’UE Horta no s’imaginava pas a principi de temporada que acabarien el curs esportiu disposant d’una oportunitat com la que tindran a l’abast. Un dels equips que estarà al “bombo” del sorteig dels emparellaments per disputar el play-off d’ascens a la segona divisió “B” serà l’equip barceloní. El mateix futbolista en declaracions a Ràdio Tordera feia un balanç general del projecte i del paper que li ha tocat fer.

Barrera horta 1

Per assolir pujar de categoria hauran d’afrontar tres rondes eliminatòries amb anada i tornada (6 partits) i el 30 de juny es jugarà l’últim partit d’accés. Barrera concretava com serà aquesta part final.

Barrera horta 2

El torderenc va arribar a l’UE Horta aquesta mateixa temporada procedent del Granollers i s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip amb set gols en 28 partits jugant per primera vegada a la posició davanter centre. Aquest vespre podreu escoltar íntegrament l’entrevista dins del Show dels Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES