IniciAppAquest dissabte arriba la tercera edició de la Diada dels cossos d’emergències

Aquest dissabte arriba la tercera edició de la Diada dels cossos d’emergències

Un any més, l’Ajuntament de Tordera organitza per aquest dissabte 4 maig, durant el matí, la tercera diada dels cossos d’emergències a Tordera. Es tracta d’una jornada que té com a principal objectiu, donar a conèixer a la població, i molt especialment als nens i nenes, quin són els cossos de seguretat i emergències que treballen al municipi i poder explicar-los, de manera didàctica, quines són les seves tasques i funcionament que tenen. El cos de la Policia Local de Tordera, Protecció Civil, Bombers, Mossos d’esquadra, Servei d’emergències mèdiques han confirmat la seva presència un any més. Una de les novetats principals d’aquesta diada serà la presentació especial de la utilització de drons. La regidora de Via Pública Sílvia Català ens informava de la tasca que realitzarà aquest nou element amb els possibles sinistres o actuacions.

Catala diada 1

Durant la diada també es realitzaran diversos simulacres d’actuació, tant de les unitats canines com en el cas d’accident de trànsit. En aquest últim, intervindran tots aquells cossos de seguretat que ho fan habitualment en situacions de seguretat, socors i assistència. La regidora Català avançava que hi haurà una sorpresa per aquest moment del matí.

Catala diada 2

La zona del mercat de la carretera de Fogars serà l’escenari de la 3a diada dels cossos d’emergències a Tordera de 10:00 a 14:00h i el simulacre està previst que es realitzi al voltant de les 12:30h.

Durant la jornada si es visita i participa de tots els cossos d’emergències, podreu aconseguir el carnet oficial de “Mini Auxiliar”.

ÚLTIMES NOTÍCIES