IniciAppÚltim dia per pagar l’impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica

Últim dia per pagar l’impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica

Des de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona recorden que avui dijous 2 de Maig finalitza el termini pel pagament en voluntària de l’IVTM (Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica).

Aquest impost l’han de pagar les persones propietàries de vehicles (cotxes, furgonetes, motocicletes i ciclomotors, autobusos, camions, tractors remolcs i semiremolcs arrossegats per altres vehicles…) aptes per circular per les vies públiques, qualsevol que en sigui la classe i la categoria. Per les bicicletes no s’ha de pagar l’impost. De fet, es considera que és apte per circular qualsevol vehicle matriculat a les prefectures provincials de trànsit i que no s’hagi donat de baixa.

Són titulars dels vehicles les persones, empreses i entitats a nom de les quals figura el vehicle en el permís de circulació emès per la Prefectura Provincial de Trànsit. L’impost es paga a l’ajuntament del municipi que consta a la Prefectura Provincial de Trànsit. El càlcul de la quota a pagar s’estableix en funció del tipus de vehicle, aquesta dada consta a la fitxa tècnica del vehicle. Per a més informació i realitzar el pagament us heu d’adreçar a l’oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona a Tordera situada al Camí Ral número 48.

ÚLTIMES NOTÍCIES