IniciNoticiesEsportsEl president del CFTordera Carles Gamonal no es tornarà a presentar com...

El president del CFTordera Carles Gamonal no es tornarà a presentar com a candidat a les eleccions

Tal i com va confirmar fa unes setmanes dins de l’entrevista realitzada al Show dels Esports, el president del CFTordera Carles Gamonal i els membres de la junta directiva actual han descartat a hores d’ara tornar-se a presentar per liderar el club torderenc a les eleccions convocades pel mes d’abril. Així de rotund es mostrava davant la pregunta sobre la seva continuïtat a l’entitat.

Gamonal descarta president 1

Durant quatre anys conjuntament amb el seu equip de junta, han liderat una etapa que ha anat de més a menys en els darrers anys. Ell mateix ho reconeixia en declaracions a Ràdio Tordera.

Gamonal descarta president 2

El divendres passat es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària on va plegar una cinquantena de socis a l’aula de formació del mateix municipal. En aquest acte es va donar el tret de sortida al procés electoral intern del club i es va escollir els membres que dirigiran la junta electoral durant els propers mesos. Per sorteig, la sòcia Marta Navarro va sortir escollida presidenta electoral, Aniol Cuenca com a vicepresident i Daniel Lasala com a tercer membre.