IniciNoticiesSocietatL’ESCRIPTORA ENRIQUETA MERCADÉ DESCOBREIX ELS SECRETS DE LA CUINA ECONÒMICA EN UN...

L’ESCRIPTORA ENRIQUETA MERCADÉ DESCOBREIX ELS SECRETS DE LA CUINA ECONÒMICA EN UN ACTE A LA BIBLIOTECA.

Menjar verdures del temps, reciclar les restes cuinades, fer sofregits,cuinar carn de porc i de pollastre… aquests són alguns dels consells que l’escriptora Enriqueta Mercadé ofereix en el seu darrer llibre per saber cuinar en temps de crisi. Mercadé el va presentar ahir a la Biblioteca.

L’autora presenta els trucs per fer una cuina d’allò més saborosa amb ingredients econòmics. Plats tan senzills de fer com unes mandonguilles, un fumet de peix, un puré de col-i-flor i mongetes o una amanida d’enciams i gírgoles.

Una de les premisses bàsiques per estalviar és el reciclatge d’aliments. Escoltem Enriqueta Mercadé.

L’autor del llibre “receptes per arribar a final de mes” dona alguns consells a l’hora d’anar a comprar.

Enriqueta Mercadé va ser durant 35 anys bibliotecària de Castellterçol. Un cop jubilada, va començar a escriure llibres de receptes. El darrer és Receptes per arribar a final de mes, publicat recentment per l’editorial Ara Llibres.

ÚLTIMES NOTÍCIES