IniciNoticiesEsportsAquest passat cap de setmana tots els primers equips torderencs han aconseguit...

Aquest passat cap de setmana tots els primers equips torderencs han aconseguit la victòria

Deixem enrere una jornada esportiva molt positiva pels primers equips torderencs ja que tots ells aconseguit un triomf amb les seves cites del cap de setmana.

El CFTordera va obrir la tarda del dissabte al camp del Calonge. Els grocs i vermells no van començar bé i molt imprecisos amb el joc van arribar a la mitja part amb el marcador advers de 3-2. A la represa van tornar a recuperar el control del joc i van capgirar el resultat fins al 3-5.

El sènior femení del CEEB Tordera continua imparable el seu camí cap a l’ascens directe a primera catalana. En aquesta jornada de lliga visitaven la pista del CB Quart i el marcador final va ser 46-65. Les noies entrenades per en Marc Alonso es troben a set partits del final.

Després d’un mes exacte sense sumar la victòria, aquesta setmana l’Athletic Club Tordera Parc a la pista de l’Amistat va imposar-se al Vidreres 5-3.

I el CPTordera de l’OK Lliga Plata va tancar el cap de setmana visitant la pista dels tercers classificats, el CP Manlleu. Amb un gran partit de l’equip torderenc una vegada més i ja van quatre setmanes consecutives puntuant, nova victòria per 3-4 a domicili. Ara mateix l’equip es troba a catorze punts del descens amb 21 punts en joc que queden pel final de lliga.

El futsal Tordera aquesta setmana li va tocar descansar i el primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera ja ha acabat la temporada.