IniciNoticiesSocietatL’activista independentista Jordi Puig va passar ahir per Tordera en el seu...

L’activista independentista Jordi Puig va passar ahir per Tordera en el seu camí en solidaritat amb els presos polítics

Jordi Puig, el militant independentista que està fent la volta en cadira de rodes pels Països Catalans amb el lema “Rodant fins a la República” en solidaritat amb els presos polítics, va fer ahir parada a Tordera.

Una comitiva local el va rebre a la plaça de l’Ajuntament i seguidament va fer una xerrada-col·loqui a l’esplai per parlar de la seva experiència. 

Puig, que ja ha recorregut més de 1.600 kilòmetres amb la seva cadira de rodes, va iniciar el passat 19 de desembre una ruta que finalitzarà a la Catalunya Nord el proper 7 d’abril.

Jordi Puig piula cada dia des del compte @Cami_Republica explicant l’itinerari, les rebudes i acolliment a diferents poblacions, i exposant-hi reflexions personals i polítiques. El mallorquí, d’origen gironí, va sortir de Mallorca el 19 de desembre, i des d’aleshores ha passat per tota l’illa de Mallorca, Menorca, Eivissa, el País Valencià i ara, Catalunya. Puig explica que va començar aquest viatge quan al desembre els polítics presos van començar una vaga de fam i que l’objectiu es reclamar l’alliberament dels presos i el retorn dels polítics exiliats així com la implementació de la República catalana.

Jordi Puig 1

Puig destaca que aquest viatge no l’està fent sol i que l’ajuda de la gent està sent vital. I és que, des que ha començat aquest camí, han sigut moltes les persones que l’han acollit a casa seva i que l’han acompanyat durant el viatge.

Jordi Puig 2

L’activista segueix avui el seu camí. L’objectiu final és arribar a Salses, un poble de la Catalunya Nord, el 7 d’abril.

ÚLTIMES NOTÍCIES