IniciNoticiesEsportsHoraris primers equips torderencs 9-10 març

Horaris primers equips torderencs 9-10 març

Per aquest proper cap de setmana es presenta una jornada intensa i novament decisiva per alguns primers equips torderencs. A més a més, tots els conjunts hauran de buscar els punts fora del municipi.

El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera obrirà la tarda del dissabte a les 15:30h al camp de les comes d’Igualada per afrontar-se a l’Anoia Esparraguera amb el repte de sumar el segon triomf a la tercera catalana.

A les 16:00h de la tarda el sènior femení del CEEB Tordera defensarà el liderat de la segona catalana visitant la pista del BC Fontajau, a priori un rival novament assequible per les verdes. L’enfrontament serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

El Club Patí Tordera tancarà la jornada esportiva del dissabte a la pista del líder de l’OK lliga Plata, el CH Mataró. El derbi maresmenc començarà a les 20:30h i es podrà seguir també a través del 107.1FM.

El ritme esportiu del diumenge es tornarà a activar a les 17:30h al camp de la Batlloria al grup 16 de la tercera catalana. El primer equip del CFTordera defensarà la segona posició de la categoria i aquest enfrontament també serà retransmès en viu per la nostra sintonia.

Els dos equips de futbol sala acabaran el diumenge a la mateixa hora a les 18:30h a domicili. L’Athletic Club Tordera Parc visita la pista del EFS Palafolls i el Futsal Tordera s’enfrontarà a l’equip del Vall-Llobrega.

ÚLTIMES NOTÍCIES