IniciNoticiesEntitatsL’Ajuntament de Tordera formalitza el suport institucional a les dificultats que viuen...

L’Ajuntament de Tordera formalitza el suport institucional a les dificultats que viuen entitats socials catalanes i en especial la Fundació ASPRONIS

L’Ajuntament de Tordera ha decidit donar suport institucional a la Fundació Aspronis i altres entitats socials a Catalunya envers la greu situació que viuen. Les reivindicacions del sector social són la fi de la congelació i les retallades dels mòduls assistencials amb què la Generalitat financia els serveis, una situació que s’arrossega des de 2009 i que compromet seriosament l’atenció dels col·lectius. Reclama també la greu situació en què deixa els Centres Especials de Treball (CETs) l’augment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) a 900 euros, una notícia que el sector celebra com a avenç social però que ha d´assumir sense cap tipus de mesura de finançament per part de la Generalitat ni de l’Estat.

declaracio aspronis

Fa unes setmanes, L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia Cañizares, va rebre una comitiva de treballadors i persones ateses de la Fundació ASPRONIS a les portes de l´ajuntament, on ja va mostrar el suport del municipi a les seves reivindicacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES