IniciNoticiesPolíticaContinuen les sessions informatives dels pressupostos participats a la zona centre, Niagara...

Continuen les sessions informatives dels pressupostos participats a la zona centre, Niagara Parc, Roca Rossa, Can Camps, Farreres, Can Domenec i Àgora Parc

Continuen les sessions informatives dels pressupostos participats 2019. En aquestes sessions es presentaran a cada zona els projectes validats tècnicament i econòmicament i que posteriorment es sotmetran a votació de la ciutadania. Ho explica el regidor socialista, Rafa Delgado.

Rafa sessions informatives

Aquesta tarda hi ha sessió informativa a la zona centre, al local Emili Vendrell a les 19:00h. Dissabte, 2 de Març a les 10:30h reunió al local de veïns de Niagara Parc i a les 12:30h reunió al monestir de Roca Rossa per veïns de Roca Rossa, Can Camps i Farreres. Diumenge, 3 de Març a les 10:30h reunió a Can Domenec i a les 12:30h al local social d’Àgora Parc.

La sessions informatives continuaran dimarts vinent a Sant Pere a les 20:00h al local de veïns i el dijous 7 de Març a la zona de Sant Andreu al Local de veïns a les 19:00h.

Per resoldre qualsevol dubte o si necessiteu aclariments sobre qualsevol qüestió relacionada amb la iniciativa de Pressupostos Participats podeu fer-ho a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat o bé a les mateixes sessions informatives.

ÚLTIMES NOTÍCIES