IniciNoticiesPolíticaLa Diputació de Barcelona entrega a Tordera la diagnosi per al desenvolupament...

La Diputació de Barcelona entrega a Tordera la diagnosi per al desenvolupament d’estratègies de ciutat intel·ligent

La Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona ha lliurat aquest mes gener les Diagnosis per al desenvolupament d’estratègies de ciutat intel·ligent als ajuntaments de Manresa, El Masnou, Mataró, Sant Pere de Ribes i Tordera. Aquestes diagnosis tenen per objectiu l’anàlisi i formulació d’estratègies per desenvolupar solucions de ciutat intel·ligent. Això inclou l’anàlisi de la situació actual en matèria d’iniciatives de ciutat, el diagrama DAFO (Debilitats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats), així com sessions de treball intern amb perfils tècnics, càrrecs de comandament i polítics per a definir la visió estratègica i el full de ruta a seguir. La diagnosi és el punt de partida per definir un pla d’accions a curt, mig i llarg  termini, que permeti avançar i millorar l’estratègia de ciutat.

En conjunt, totes aquestes accions van encaminades a la creació d’una ciutat intel·ligent, el que s’anomena “Smart City”. Per l’Alcalde del nostre municipi, Joan Carles Garcia el fet de buscar un Tordera més tecnològic també és per donar un millor benestar a les persones.

alcalde smart city

La Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius dona assistència als ajuntaments per a la millora de gestió urbana, en concret amb aquest recurs tècnic de diagnosi per al desenvolupament d’estratègies de ciutat intel·ligent. 

ÚLTIMES NOTÍCIES