IniciNoticiesCulturaRàdio Tordera realitza aquesta tarda la final del Concurs de Rapsodes

Ràdio Tordera realitza aquesta tarda la final del Concurs de Rapsodes

Ràdio Tordera impulsa com ja és habitual una nova edició del 7è concurs de Rapsodes. En aquesta ocasió es llegiran poemes de Lola Casas i d’en Miquel Martí i Pol. El concurs està dividit per diferents grups d’edats. Des de nens i nenes de 3r de primària fins a 4t d’ESO. També hi ha una categoria d’adults per majors de 17 anys.

Després de que finalitzés el període d’inscripcions i la selecció dels aspirants per a la fase final, Ràdio Tordera ja ha donat a conèixer els finalistes, els quals els podeu consultar a www.radiotordera.cat. Dels cinc grups separats per edat, s’han escollit tres finalistes. Els seleccionats ja han estat informats sobre els detalls del dia i hora que es farà la final. Aquest acte serà el divendres 22 de febrer a les 18:00h on per concloure, es farà també l’entrega de premis. Tant la llegida de poemes de totes les categories com el lliurament de guardons es farà al Teatre Clavé. Joan Madrid, organitzador del concurs, explica com serà aquest acte.

Madrid Rapsodes 1

Els finalistes recitaran una poesia de lluïment (escollida pel mateix participant) el dia de la final per tal que el jurat decideixi el guanyador/a de cada categoria. Els jurats escolliran els guanyadors valorant la dicció (vocalització i pronunciació), la interpretació (expressivitat, entonació i postura) i ritme (puntuació, velocitat i fluïdesa). Madrid parla del jurat del concurs.

Madrid Rapsodes 2

Recordem que la final i l’entrega de premis es farà al Teatre Clavé el divendres 22 de febrer a les 18:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES