IniciNoticiesComerçEn marxa els preparatius de la Fira Mercat del Ram 2019

En marxa els preparatius de la Fira Mercat del Ram 2019

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera ja treballa en l’organització de la Fira Mercat del Ram que enguany es celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’abril.

Per aquest any, l’organització vol potenciar dos aspectes que han marcat històricament el sentit i els valors de la fira local: el foment de l’emprenedoria i la cultura popular i tradicional.

El foment de l’emprenedoria arribarà  a través de l’impuls d’aquest sector amb eines que es posaran a l’abast properament i que tindran visibilitat a la Fira, com la guia per a noves activitats econòmiques a Tordera. També es treballa per una major presència de comerciants i petits empresaris que han aconseguit crear i consolidar els seus negocis alguns dels quals amb el suport de l’Oficina de Promoció Econòmica. En dóna detalls el director de la Fira, Marçal Vilajeliu.

fira 1

La cultura popular i tradicional també tindrà especial rellevància a la Fira, que a través de les entitats locals i la Mostra d’Associacionisme Local es donarà major projecció als projectes i activitats que promouen les entitats locals en aquest sentit.

Entre les novetats d’aquesta edició, Marçal Vilajeliu avança que s’allargarà l’horari de la fira amb una zona de food-truck amb música en viu.

fira 2

Totes les empreses i comerços que vulguin participar a la Fira Mercat del Ram ja poden consultar la normativa i presentar la seva sol·licitud a l’oficina d’atenció al ciutadà de Tordera, fins al 8 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES