IniciNoticiesPolíticaIncrement del 2,25% de les retribucions a càrrecs electes

Increment del 2,25% de les retribucions a càrrecs electes

En el darrer ple municipal es va aprovar la determinació de retribucions a càrrecs electes amb dedicació i assignació per assistència a regidors i regidores sense dedicació.

El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu explicava que es presentava aquest punt respectant la normativa que preveu l’increment del 2,25% pels treballadors municipals, i que s’equiparava  l’increment a càrrec electes.

mocio retribucions pdecat

La regidora no-adscrita, Sílvia Mateos, hi votava favorablement. Igualment, regidor no adscrit, Xavier Pla, estava d’acord amb el regidor Marçal Vilajeliu, i donava el seu vot favorable, de la mateixa forma que ho feia el regidor del PP, Xavi Martin.

mocio retribucions silvia mateos xavi pla i xavi martin

Per altra banda, des del grup Som Tordera, Salvador Giralt va votar en contra perquè considera que no és de sentit comú que els càrrecs electes s’apliquin el mateix augment salarial que els funcionaris. I molt menys ara que no tenim partida pressupostària destinada a això.

mocio retribucions som

El partit polític d’ERC, defensaven que “la despesa política és massa elevada”. Tot i això, el seu vot va ser d’abstenció. Així ho explicava Anna Serra.

mocio retribucions erc

Al PSC, Rafa Delgado argumentava que es podrien establir les retribucions al principi de la legislatura, per no haver de fer canvis durant el transcurs d’aquesta.

mocio retribucions psc

Finalment, el regidor no-adscrit, Jose Carlos Villaro, també hi votava favorablement.

Així, el plenari donava llum verda a la moció amb 15 vots a favor, 2 abstencions i 1 vot en contra.