IniciNoticiesEntitatsAnna Serra renuncia a ser candidata d’ERC i el partit torna a...

Anna Serra renuncia a ser candidata d’ERC i el partit torna a convocar primàries

Nou gir inesperat a ERC Tordera. El passat 25 novembre ERC va realitzar primàries externes (on podien votar militància d’Esquerra Republicana, la militància del Jovent Republicà, amics i simpatitzants) on va escollir la regidora Anna Serra com a candidata a les municipals 2019. Ara, el partit comunica que Anna Serra ha renunciat a encapçalar la candidatura i que es torna a convocar una assemblea per escollir candidat/a.

A través del seu compte d’Instagram, Anna Serra diu que la decisió l’ha presa per motius personals relacionats amb la dificultat de conciliar vida familiar, laboral i política. La regidora afegeix que veient que a dia d’avui el projecte d’esquerra a Tordera és ferm i té un equip cohesionat ha decidit fer un pas al costat i renunciar a ser cap de llista.

Anna Serra 1

Tot i això, assegura que seguirà formant part del projecte i anuncia que la presentació del nou candidat/a serà el dia 1 de febrer.

Anna Serra 2

L’assemblea per escollir-lo es celebrarà diumenge dia 27 de gener on es farà la presentació de les candidatures i l’ elecció del candidat o candidata. El partit recorda que per votar a les primàries cal estar al corrent de pagament i tenir una antiguitat superior a 3 mesos en el moment de la votació.

ÚLTIMES NOTÍCIES