IniciNoticiesEntitatsEl Show dels Esports de Ràdio Tordera rep el premi “Difusió dels...

El Show dels Esports de Ràdio Tordera rep el premi “Difusió dels Valors de l’Esport” per a la Fundació Catalana per l’Esport

Ahir al vespre l’antiga fàbrica de l’Estrella Damm de Barcelona va ser l’escenari de l’entrega de la 2a edició dels Premis Guardons.cat que impulsa la Fundació Catalana per l’Esport amb el suport de la secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Dins de la categoria “Difusió dels Valors de l’Esport” el programa esportiu diari d’aquesta casa, “El Show dels Esports” va ser un dels premiats per a l’aposta de la informació esportiva local diària i per donar veu a totes les entitats i esportistes del municipi. Albert Sabater director gerent de Ràdio Tordera valorava el reconeixement que ha rebut l’equip d’esports.

Sabater premis guardons 1

El cap d’esports de Ràdio Tordera i presentador del programa esportiu Joan Martín, es mostrava satisfet pel premi obtingut,  donava les gràcies i el compartia amb tothom que l’ha fet possible.

Martin premis guardons 2

En total 130 candidatures es van presentar al premi dels guardons. Només 20 en van sortir premiades. L’acte va comptar amb la presència del secretari general de l’esport Gerard Figueras, patrons de la fundació catalana per l’esport i la periodista Pilar Calvo va llegir un manifest de rebuig a la violència contra les dones.

ÚLTIMES NOTÍCIES