IniciNoticiesEntitatsCUP Tordera organitza una xerrada contra la violència masclista

CUP Tordera organitza una xerrada contra la violència masclista

Aquesta tarda, a les 19:00h a la sala polivalent de la biblioteca de Tordera, es durà a terme la xerrada ‘Contra la violència masclista’, on es posaran sobre la taula la diversitat de violències masclistes que les dones pateixen en el seu dia a dia. Alhora, la conferència buscarà el trencament d’aquestes, amb l’objectiu de millorar la vida de les dones.

La conferència la duran a terme Núria Alcaraz – sociòloga especialitzada en gènere i membre del secretariat nacional de la CUP – i Mònica Pujades- treballadora social especialitzada en gènere.

Aquesta xerrada, doncs, clou el novembre feminista, on CUP Tordera ha realitzat diversos actes a fi d’apropar a la població Torderenca diverses eines per eradicar la violència masclista així com també amb la finalitat de destacar que la violència envers les dones és una realitat existent i persistent, la qual a través de les polítiques municipals es pot deconstruir.

L’acte, que posarà fi a aquest #novembreFeminista, es troba emmarcat en la reivindicació del 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista, data que dona nom i sentit a la temàtica que ha girat entorn els actes de la CUP de Tordera d’aquest novembre, on també s’han dut a terme dos tallers  d’autodefensa feminista i una encartellada pel municipi recordant les 23 víctimes per violència masclista que hi ha hagut arreu dels Països Catalants durant aquest 2018.

ÚLTIMES NOTÍCIES