IniciNoticiesRegidoriesConcentració de protesta i condemna l’apunyalament d’una treballadora de Serveis Socials a...

Concentració de protesta i condemna l’apunyalament d’una treballadora de Serveis Socials a Salt

El passat divendres, una treballadora social del Consorci del Benestar Social de Salt, Girona, va ser apunyalada per un usuari que ja havia estat detingut anteriorment per haver amenaçat les treballadores i treballadors del Centre.

En suport a la tasca que es desenvolupa des de l’àrea de Serveis Socials en defensa dels col·lectius  més vulnerables des de l’Ajuntament de Tordera volen mostrar el nostre suport a tots i totes les treballadores dels serveis socials així com a tots els professionals dels serveis públics.  

Per aquest motiu, aquest matí davant  l’Ajuntament s’ha fet la lectura d’un manifest i un minut de silenci com a mostra de rebuig a les agressions que pateixen. N’escoltem un fragment llegit pel regidor de Serveis Socials, Àngel Pous.

maifest treballadora social

Davant d’això, la UGT ha considerat que “cal adaptar els serveis socials a la nova realitat socioeconòmica i dotar els i les professionals de les eines adequades per desenvolupar la seva feina, de manera que es garanteixi la qualitat assistencial i també la protecció i seguretat laboral de la plantilla”.

ÚLTIMES NOTÍCIES