IniciNoticiesEntitatsAnna Serra serà la candidata per Esquerra Republicana + Gent de Tordera...

Anna Serra serà la candidata per Esquerra Republicana + Gent de Tordera + Jovent Republicà a les eleccions municipals 2019

Anna Serra ha estat escollida aquest diumenge a la tarda cap de llista de l’Acord Municipal entre Esquerra, Gent de Tordera i Jovent Republicà que concorrerà a les eleccions municipals de l’any vinent. Anna Serra ha aconseguit el suport del 94% per encapçalar la candidatura (31 vots a favor i 2 vots en blanc).

Unes setmanes després que l’executiva comarcal d’ERC al Maresme proposés un període de debat inclusiu i serè dins la secció local d’Esquerra Republicana a Tordera, els republicans torderencs han finalitzat el procés definitiu d’eleccions primàries obert a la militància d’Esquerra Republicana, la militància del Jovent Republicà i a totes les amigues, els amics i simpatitzants d’ERC.

Aquesta forma d’elecció, segons ERC més inclusiva que el sistema de primàries internes, on només podien votar militants, ha permès eixamplar la mirada cap a un 2019 que es presenta ple de reptes i enfortir la presa de decisió. Escoltem la regidora i ara candidata, Anna Serra.

Anna Serra candidata 1

Recordem que els regidors Xavier Pla i Sílvia Mateos van anunciar que impugnarien les primàries del passat diumenge  per denunciar les males praxis en aquest procés. Anna Serra assegura que el procés s’ha fet correctament i demana a Pla i Mateos lleialtat i sumar a favor del partit.

Anna Serra candidata 2

Serra es mostra il·lusionada amb la candidatura i anuncia esforç, treball i ganes per aconseguir la victòria a les municipals 2019.

Anna Serra candidata 3

Amb aquestes primàries, ERC Maresme confirma que invalida la candidatura de Xavier Pla i dóna tot el seu suport a Anna Serra com a candidata a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES