IniciNoticiesEntitatsRafa Delgado repeteix com a cap de llista del PSC a les...

Rafa Delgado repeteix com a cap de llista del PSC a les municipals del 2019

El regidor i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tordera, Rafael Delgado, repeteix com a cap de llista del PSC a les eleccions municipals del 2019. Delgado va ser escollit per unanimitat dels militants i simpatitzants de l’agrupació local socialista. Al seu discurs, Rafa Delgado va remarcar la força i les ganes de treballar que hi ha en el PSC de Tordera, “començant pels regidors i regidores del grup municipal, seguint pels militants i simpatitzants de l’agrupació, i per persones que sense ser del partit ens donen un cop de ma”.

rafa candidat 1

Delgado, ja en clau més política, ha destacat el treball del grup municipal “en projectes de cultura, habitatge social, lluita contra la pobresa energètica i el projecte de pressupostos participats. En tots ells hi ha clarament l’empremta i l’ADN del PSC”. De cara els pròxims comicis, el candidat creu que cal abordar les necessitats i problemàtiques del municipi.

rafa candidat 2

Rafa Delgado preveu obrir vies de diàleg amb la ciutadania per conèixer la seva opinió de poble.

rafa candidat 3

El candidat a l’alcaldia destaca la il·lusió i la capacitat de treball dels socialistes per treballar pel poble i per centrar-se en les necessitats de la ciutadania. La presentació pública de Rafa Delgado com a candidat socialista es prepara per inicis de l’any vinent.

ÚLTIMES NOTÍCIES