IniciNoticiesEntitatsLa CUP Tordera comença la #tardorcalenta amb un taller antirepressiu

La CUP Tordera comença la #tardorcalenta amb un taller antirepressiu

El passat dissabte 27 d’Octubre, Alerta Solidària i la CUP Tordera, van organitzar un taller antirepressiu a càrrec d’en Ferran Ocata, psicòleg i portaveu d’Alerta Solidària. La biblioteca de Tordera va ser l’escenari d’un taller que va tractar temes com ara la identificació, l’escorcoll, el decomís, la detenció, l’interrogatori i la  seguretat. L’aprovació l’any 2015 de l’anomenada «Ley Mordaza» i la seva aplicació, fa que segons la CUP,  calgui saber molt bé com actuar en cas de trobar-se en determinades situacions, quins drets es tenen i què s’ha d’evitar.

Tal i com explicava als micròfons de Ràdio Tordera  el membre de la CUP Tordera Oriol Serra, va ser un taller que mostrava com s’havia d’actuar en casos que poden succeir en qualsevol moment, sobretot “en resposta als judicis dels presos on pot haver-hi una nova onada al carrer”

Acte cup Serra 1

En àmbit local, segons va detallar Oriol Serra, la formació encara està pendent d’un debat intern sobre si presentar-se, o no, a les properes eleccions municipals.

L’acte de la CUP Tordera s’emmarca dins la campanya #tardorcalenta que van presenta la setmana passada.

ÚLTIMES NOTÍCIES