IniciNoticiesCulturaCinema familiar i un espectacle sobre Federico García Lorca aquest cap de...

Cinema familiar i un espectacle sobre Federico García Lorca aquest cap de setmana al Teatre Clavé

Doble proposta aquest cap de setmana al Teatre Clavé.

Dissabte, 27 d’octubre dins el cicle familiar tindrem la pel·lícula El Bosc de Haquivaqui. En bosc bó per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Un bon dia l’eriçó intenta menjar-se l’àvia ratolí. És aleshores quan el ratolí més assenyat decideix que cal redactar una nova llei per al bosc.

La pel·lícula és una adaptació d’un llibre, que al seu temps, adapta un serial radiofònic infantil estrenat el 1952 a Noruega. La minuciositat de la tècnica i les divertidíssimes cançons el converteixen en el millor musical en stop motion que s’hagi vist i escoltat mai!. La projecció serà en català dissabte a les 18:00h. L’associació de comerciants Tordera Centre patrocinen el cicle amb descompte de 2 euros en l’entrada.

Diumenge, arriba un dels plats forts de la temporada estable del Clavé, amb Federico García de Pep Tosar.

L’actor s’apropa al món interior de Federico García Lorca en un viatge sorprenent i formidable pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual. Una guia per entendre millor el poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat. Escoltem Pep Tosar.

Pep Tosar

El muntatge recorre els episodis vitals més destacats de la vida del poeta i els confereix la seva pròpia banda sonora. Alhora, estableix connexions entre els fragments biogràfics i les obres que Lorca va escriure durant aquells períodes.

La representació serà diumenge, a les 18:00h al teatre.