IniciNoticiesEsportsResultats primers equips torderencs 29-30 de setembre

Resultats primers equips torderencs 29-30 de setembre

Aquesta passada jornada era la última en que només teníem en competició dos primers equips, futbol i bàsquet femení. El primer equip del CFTordera era el qui obria la llauna dissabte a les 16h al municipal d’esports. Van rebre la visita de l’Sporting Vidrerenca, un dels conjunts durs de la tercera catalana. Semblava que tot havia d’anar a favor de l’equip local sobretot quan Albert Fernandez al 66 va fer el 2-0. Però l’assignatura pendent dels torderencs és tancar els enfrontaments i els visitants van saber capgirar el marcador fins a deixar-lo amb l’empat definitiu de 2-2. De moment els grocs i vermells encara no saben el que és guanyar aquesta temporada a casa en les cinc jornades disputades.

A les 17:45h va ser el torn del CEEB Tordera femení de segona catalana a la pista del Vic. Les torderenques van sumar una altre derrota per tant sols tres punts de diferència en un duel molt igualat contra Femení Osona. Al descans es va arribar amb el marcador empatat a 26 i fins a l’últim quart l’enfrontament no es va acabar de decidir (59-56).

A partir d’aquesta setmana els primers equips de futbol sala i rugbi ja es posaran en marxa. Informació que rebreu puntualment els dilluns i els divendres.