IniciNoticiesEsportsEl CFTordera comença la lliga aquest dissabte al camp del Sant Antoni...

El CFTordera comença la lliga aquest dissabte al camp del Sant Antoni de Calonge

El 1r equip del CFTordera ja porta prop d’un mes d’entrenaments de pretemporada, i els jugadors ja veuen el moment de començar el joc de manera seria a nivell de competició. Aquest moment es donarà demà dissabte, dia en el qual els jugadors de Josep Matas Pai iniciaran la lliga a domicili, contra el Sant Antoni de Calonge.

L’equip s’ha renovat anvers l’any passat; s’han introduït cares noves a la plantilla, sobretot jugadors joves que puguin donar joc a l’equip. Tanmateix, s’han introduït peces per tal de reforçar posicions que havien perdut rendiment.

El cos tècnic actual va arribar al club a 7 jornades d’acabar la temporada, i comparant la combinació de jugadors del darrer any amb la que s’ha preparat de cara al proper curs esportiu, es considera que s’ha format un equip competitiu amb una bona barreja de jugadors. Josep Matas Pai n’ha parlat pels micròfons de Ràdio Tordera:

pai previa lliga 1

El primer partit de lliga serà a domicili, contra el Calonge, un partit gens fàcil per començar la nova temporada, tal i com explica el mateix tècnic de l’equip:

pai previa lliga 2

Els objectius del 1r equip són clars: la propera temporada no es presenta senzilla degut a la competitivitat del grup, de manera que la constància i l’esforç seran aspectes crucials per tal de fer una bona temporada. Finalment, Pai també ha volgut donar importància al recolzament de l’afició als partits, no només perquè és un punt de motivació important, sinó que a més és una manera de fer el futbol molt més atractiu:

pai previa lliga 3

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera farem un detallat seguiment i retransmissió de l’enfrontament d’aquest cap de setmana, de la mateixa manera que en farem balanç de cara als propers dies a La Banqueta d’Estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES