IniciNoticiesEsports51 equips van competir al 3x3 de festa major organitzat pel Tir...

51 equips van competir al 3×3 de festa major organitzat pel Tir Lliure Tour

Un total de 51 equips de totes les categories a partir de mini fins a sènior, van competir al Pavelló de l’Avinguda dels Països Catalans aquest passat 25 d’agost al tradicional 3×3 de festa major aquest any organitzat i gestionat pel famós Tir Lliure Tour.

Des de l’edició del 2017, el CEEB Tordera es va sumar en forma de col·laboració a l’organització del tradicional 3×3 amb el revolucionari Tour de 3×3 arreu de Catalunya amb l’empresa Tir Lliure. Vista la bona resposta tant de la gent com de l’empresa, aquest any el club va apostar de nou per l’empresa mataronina, i de nou aquesta edició amb col·laboració parcial, va ésser tot un èxit.

Originalment, l’empresa havia posat de data límit per les inscripcions el dimecres 22 d’agost, però els terminis van canviar, de fet va sorprendre la resposta de la gent, cinc dies abans, el 17 d’agost poc abans de les nou de la ni, l’empresa feia públic un missatge a les seves xarxes, en el qual hi deien que les places pel 3×3 de Tordera estaven esgotades.

La competició donava el tret de sortida a les 10:00h del matí, i va finalitzar a les 19:00h de la tarda amb la última final i l’entrega de premis. Els guanyadors van ser els següents.

En la categoria de Mini femení les guanyadores van ser les “Sense Nom” i pel que fa en àmbit masculí, els guanyadors va ser l’equip “La propitola estiu”. En categoria Infantil, l’equip vencedor va ser “ Maccabi de levantar”. La següent categoria, la Cadet es van proclamar campiones l’equip “Fireball” mentre que en masculí, va ser victoriós l’equip “Tetu Oreo”. En les darreres categories ens trobem la Júnior, les vencedores van ser l’equip “Aftersunners”, i en àmbit masculí, l’equip “Lluis Dalmau”. I ja per acabar, els sèniors, les guanyadores van ser l’equip anomenat “Les Rookies” i per acabar l’equip masculí, els guanyadors van ser l’equip “Macagundéu”.

Així doncs, aquests són els equips guanyadors de l’edició del 3×3 2018, activitat del programa de la festa major del nostre poble d’enguany.

ÚLTIMES NOTÍCIES