IniciNoticiesEntitatsMoviment Veïnal x Tordera presenta el seu projecte

Moviment Veïnal x Tordera presenta el seu projecte

El nou partit polític torderenc, Moviment Veïnal x Tordera, va presentar aquest passat dissabte les seves idees i propostes de cara a les properes eleccions municipals davant la ciutadania, al parc d’en Patufet. L’acte de presentació va començar a les set de la tarda i des de el propi partit valoren positivament l’acollida rebuda per part de la gent. Ho explicava Juanje Martin

Moviment 1

Moviment Veïnal x Tordera va presentar el partit i les seves propostes de cara a les properes eleccions, unes eleccions que des de el partit es plantegen amb un únic objectiu, guanyar. Entre els punts bàsics de Moviment Veïnal x Tordera es troben la reducció de sous del regidors, realitzar una auditoria interna a l’ajuntament, crear unes “barraques d’hivern” o la promoció del turisme rural entre d’altres. Juanje Martín, un dels 15 membres del partit, defineix com a “boja” la legislatura del actual govern municipal.

Moviment 2

Amb encara més de mig any per arribar a les eleccions municipals, Moviment Veïnal x Tordera no té escollit el candidat o la candidata que es presentarà al mes de maig. El partit durà a terme una votació interna en la que s’escollirà quin dels membres serà el candidat.

ÚLTIMES NOTÍCIES