IniciNoticiesCulturaL’ACR Pere Cot porta a l’escenari del Teatre Clavé el MUSIC 2018...

L’ACR Pere Cot porta a l’escenari del Teatre Clavé el MUSIC 2018 els dies 4 i 5 d’agost

El primer cap de setmana d’agost l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot porten a l’escenari del Teatre Clavé el MUSIC 2018. Demà dissabte, arriba la primera de les dues representacions teatrals que es faran duran aquest proper cap de setmana. Amb una actuació cada dia, el Music 2018 serà un musical que, aquest any, se centra en la música catalana.

Glòria Prunera, una de les coordinadores de l’acte, ens explica quin tipus de música i vestuari portaran els participants.

Gloria 1

La coordinadora també ens explica de què tracta i quina temàtica té el musical.

Gloria 2

Algunes de les actrius ens expliquen el procés de com s’han preparat aquesta actuació i conviden a tothom a venir a veure l’espectacle.

nenes participants

Del MUSIC 2018 se’n faran dues funcions: la primera, el dissabte 4 d’agost a les 9 de la nit; la segona, el diumenge 5 d’agost a les 7 de la tarda.

Les entrades tenen un preu de 7 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé durant el mes de juliol en horari de dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00 de la tarda i els divendres de 10:00 a 13:00. Els dies de la funció, la taquilla obrirà una hora abans de l’inici de l’espectacle.